Prachtfoto.nl
Mensen
Reizen
Home

EVEN VOORSTELLEN

Allereerst zal ik mijzelf even introduceren: ik ben Irene de Jong (1965), getrouwd en moeder van onderhand puberende en volwassen kinderen. De studies die ik gevolgd heb zijn de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO), sportmassage en Praktisch Pedagogische Gezinsbegeleiding (PPG). Mijn werkzaamheden zijn dan ook veelzijdig geweest: ik heb o.a. gewerkt als docente lichamelijke opvoeding op zowel basis- als voortgezet onderwijs en aan volwassenen, als pedagogisch gezinsbegeleider in de Jeugdzorg, als bemiddelingsmedewerkster bij een gastouderbureau en als docente in pedagogische en communicatieve cursussen voor volwassenen. Daarnaast houd ik me van jongs af aan al actief bezig met fotograferen, vooral met het vastleggen van bijzondere en waardevolle momenten en gebeurtenissen. Tegenwoordig ben ik aangesloten bij de Fotobond (Bond van Nederlandse Amateur Fotografen Verenigingen).

Ik heb een open blik op de wereld om me heen en heb oog voor mooie, aparte invalshoeken, voor de pracht van de natuur, mensen en sfeer…… Ik ben een open, enthousiast, actief en sportief iemand die gemakkelijk contact maakt met andere mensen. Hierdoor ontstaan er spontane foto’s!

 

 

AANBOD

Het is mogelijk om mij in te huren voor het maken van verschillende fotoreportages en/of fotosessies.

Bij fotoreportages kunt u denken aan het vastleggen van feesten, familiedagen, bedrijfsuitjes en spontane gezinsfoto’s en/of persoonlijke portretten. Daarnaast kan ik tijdens sporttoernooien, voetbalkampen en (school-)sportdagen zowel actieve individuele foto's als teamfoto's komen maken. Dit zijn waardevolle herinneringen aan sportieve evenementen en door mijn grote ervaring als sportdocente en actief voetbalster is dit voor mij bekend terrein. Bij deze sportherinneringen maak ik het voor de leden van de sportclub, school of vereniging mogelijk om de door hen gekozen foto's via een speciale website te bestellen zodat deze fotosetjes (te vergelijken met het principe van de welbekende schoolfotograaf) bij elke deelnemer persoonlijk thuis worden bezorgd.

Fotosessies hebben een bepaald thema (bijv. reizen, natuur) en kunnen gebruikt worden ten behoeve van artikelen, tijdschriften, boeken enz.

Er is veel mogelijk, dus neem gerust contact op voor overleg en informatie.

 

De door mij gemaakte foto’s kunnen op de volgende manieren door u verkregen worden:

- integraal gebrand op een CD (zodat u zelf naar eigen inzicht de foto’s kunt afdrukken of gebruiken)

- aangeleverd in een door mij gemaakt fotoboek

- als themakalender

- op kaarten en posters

 

CONTACT
Als u geinteresseerd bent in mijn fotowerk kunt u altijd contact met mij opnemen voor nadere uitleg, prijsopgaves en het bespreken van de mogelijkheden. Dit kan

 

 

DESIGN

Ontwerp en uitvoering van deze website zijn verzorgd door Brenda de Jong Fotografie.

 

Aanbieding
Sport
Natuur en Sfeer